Contact

Deze website wordt gerealiseerd door:

Performers Platform
Contactpersoon Roel van Dongen

Tel: 073-5219996
KVK nummer: 17145329

Postadres
Sportlaan 7
5242 CN Rosmalen
Bezoek alleen op afspraak

Hallo sitebezoeker,

De man achter Performers Platform is Roel van Dongen, een echte Brabander: Geboren in Breda (1953), opgegroeid in Eindhoven en woonachtig in Rosmalen (‘s-Hertogenbosch). Roel is ruim 33 jaar werkzaam in de entertainmentbranche als beroepsartiest. Met een ruime (internationale) ervaring als uitvoerend artiest Roelino kent hij de entertainmentmarkt als geen ander.

In 1999 was hij initiatiefnemer en medeoprichter van het Artiesten Belangen Centrum ABC, een landelijke brancheorganisatie voor onafhankelijke artiesten. Roel heeft zijn ervaringen en expertise zo goed mogelijk gebruikt om van een spontaan initiatief een landelijk erkende brancheorganisatie te maken. Vanaf jan. 2001 had hij de functie van directeur binnen de vereniging. Na 17 jaar heeft hij het hele proces geïnitieerd en begeleid om van een vereniging naar een stichtingsvorm te gaan. In het voorjaar van 2018 heeft hij zijn functie als directeur van de Stichting Artiesten Belangen Centrum overgedragen.

Roel is intussen uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van artiestenzaken binnen de entertainmentbranche. Hij noemt zichzelf een artistieke duizendpoot en creatief zelfstandig ondernemer. Op verzoek kan men ondersteuning en/of persoonlijk advies krijgen. Dit kan in de vorm van telefonisch consult, Skype-sessie, persoonlijk gesprek of bezoek op uw locatie. Ook behoren spreekbeurten, lezingen, seminars en gastlessen tot de mogelijkheden.

“Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van een nieuwe generatie artistieke en creatieve mensen door ze goed te informeren en voor te bereiden op een mogelijke carrière in deze vrije en vaak wispelturige markt”.

Performers Platform is een particulier initiatief en werkt zonder subsidies of donateurs. Daardoor wordt alle informatie onafhankelijk en 100% neutraal voor u geselecteerd.

Roel van Dongen